Prej disa muajsh Gerta ndodhet në Norvegji ku po bashkëjeton me të dashurin e saj të ri, të cilin rrallëherë e ka shfaqur në rrjete sociale dhe në ato pak herë fytyrën e tij nuk e kemi parë tamam.

Mirëpo në foton e fundit të postuar në Snapchat, më në fund mund të shohim djalin që i ka vjedhur zemrën Gertës.

Duket qartë që ai është shumë simpatik, ose të paktën kështu mendojmë ne, ju si ju duket?