Lidhja e çuditshme mes Benardit dhe Xhenit vazhdon të mbetet e tillë. Paradite nuk flasin, e pasdite afrohen me njëri-tjetrin.

Xheni ndodhet e shtrirë dhe ankohet se i dhemb koka. Benardi i afrohet dhe e puth dhe e ledhaton, por në fund e prish disi romanticitetin.

“Ik tani kërcit qafën!”, thotë ai, pasi i bëri edhe masazh.