Xheni dhe Benardi po e shfrytëzojnë në maksimum qëndrimin në dhomën e imunitetit, ku i kanë bërë thuajse të gjitha.

Pas xhelozisë pa limit të shfaqur nga Benardi, tashmë është koha e Xhenit të jetë xheloze dhe ajo dyshon për Donën.

“Të pëlqen me e ngacmu, eeee”, i thotë ajo Benardit në mënyrë të përsëritur, por ky i fundit nuk jep asnjë reagim për këtë të fundit.