“Ai që të rreh të do”, tha Xheni mbrëmjen e kaluar gjatë spektaklit dhe Benardi duket se po e “shfrytëzon” këtë që partnerja e tij shprehu.

Në bisedë e sipër, Xheni i afrohet Benardit teksa ai po dilte nga vaska dhe tenton ta puthë atë në buzë.

Por çuditërisht, Benardi nuk bën të njëjtën gjë, por e qëllon atë me shuplakë.

Megjithatë, këtë herë Xheni nuk mërzitet dhe vazhdon sikur të mos kishte ndodhur asgjë.