Xheni i thotë Olsit se eksperienca në Big Brother do t’i shërbejë shumë në jetë asaj, ndërsa thotë se do t’i pëlqente të jetonte vetëm dhe jo me prindërit.

“Do të më pëlqente të jetoja vetëm. Të paktën ta provoja. Eksperienca këtu besoj se do të më ndihmojë shumë. Këtu e kam kuptuar se çdo të thotë mos me pasur babin dhe mamin afër”, shprehet Xheni.

“Kur jeton vetëm njeh më shumë veten tënde”, i thotë Olsi.