Ndodh shumë rrallë që të dy të jenë në humor të mirë në të njëjtën kohë.

Këtë herë ishte radha e Xhenit që kërkonte ta puthte partnerin e saj, Benardin, ndërsa ai e refuzonte teksa qëndronte i shtrirë.

Xheni arrin ta puthë në qafë, ndërsa i largohet dhe i thotë se ja ka lënë shenjë dhe e qëllon lehtë me shpullë.

“Pse sillesh kështu”, i thotë Xheni. “Pse më do vetëm 30 minuta”. “Thuaj shyqyr që të dua dhe aq”, reagon Benardi.

“Ti më do. Nuk ke as fjalë të më thuash se sa shumë më do. Vetëm unë ekzistoj për ty”, i thotë Xheni Benardit.