Benardi dhe Xheni qëndruan gjatë së bashku për të sqaruar marrëdhënien e tyre dhe pse janë larguar së fundmi.

Por këtë herë, vajza ja ka thënë në sy Benardit ato që ajo mendon.

“Ti vetëm muskuj ke. Nga mendja je bosh”, i thotë Xheni.

Ajo vazhdon edhe më tej duke i thënë se është i papjekur. “Unë e thashë që je i papjekur. Unë nuk të shava, fola shumë mirë për ty”, i thotë ajo.