Katerina dhe Lupçe nuk kanë debatuar asnjë herë në javët e kaluara gjatë qëndrimit në shtëpinë e Big Brother.

Por futja në shtëpi e Ambrës, edhe pse ajo vijon ta mohojë ka sjellë edhe xhelozinë e Katerinës, çka ka sjellë edhe debatet mes tyre.

Por rregullat për banorët janë të qarta, nuk lejohen debatet mes çifteve, përveçse në dhomën e veçantë. E për këtë arsye ata dalin automatikisht në nominim