Musa është i shqetësuar nga disa veshje të Donës që janë shumë të ekzagjeruara, sipas tij.

Ai i kërkon që të mos veshë pantallonat e shkurtra që ajo ka pasi me to ngjan shumë keq dhe duket shumë e ekzagjeruar si femër.

Dona nuk është dakord me këtë dhe i duken normale veshjet e saj. Edhe Fiorentina që vjen më pas, nuk i konsideron të ekzagjeruara.

Por Lupçe mendon si Musa. Ai i thotë Donës se duket keq me pantallona të shkurtra.