Vajzat flasin për meshkujt, Xheni: Unë jam mësuar me italian

Vajzat flasin për meshkujt që i pëlqejnë atyre dhe për marrëdhëniet mes çiftit gjatë lidhjes.

Armela thotë se e sheh si shumë të rëndësishme mënyrën se si e gjuan një djalë. Ajo shtonë se pas lidhjes, “mashkulli i saj’ nuk duhet t’i bëjë më këto veprime. “Më pëlqejnë gjithashtu edhe djemtë që përkëdhelin, ata që shkruajnë. Por nuk më ka rastisur me tipa të tillë”, shprehet Armela.

Ndërsa për Xhenin është krejt e kundërta. “Mua nuk më pëlqejnë tipa të tillë”, thotë ajo. “Unë jam mësuar me italianë. Ata kanë një gjë të bukur se kur të njohin nuk të lëshojnë”, thotë Xheni.

Armela thotë se i pëlqejnë meshkujt me vetëbesim.