Te çiftet nisin të flasin për tradhtinë dhe idetë në lidhje me të ishin nga më të ndryshmet.

“Tradhtia ka mënyrë të ndryshme. Është si një lloj dhune”, tha Damiano. Ndërsa Ejona u shpreh se për të tradhti është edhe kur lë një takim me një person tjetër.

Ademi i afrohet më pas bashkëshortes së tij dhe i thotë se e ka ekzagjeruar shumë me bisedën në lidhje mbi këtë temë.

Ndërsa për Lupçen, komunikimi vetëm me mesazhe nuk është tradhti. “Të flasësh vetëm në “Facebook” nuk besoj se mund të vlerësohet si tradhti”, thotë Lupçe.