Fiorentina del në oborr dhe u thotë banorëve që kush bën pjata dhe gota pis duhet t’i lajë vetë.

“Piva një kafe, do shkoj të laj një filxhan”, thotë Elsamedi dhe çohet për në kuzhinë. Tani po e bën kastile”, i thotë Olsi që është në oborr.

“Hajde se ta shpëlaj unë me zorrë”, i thotë Olsi. “Mos fol pa lidhje”, reagon Elsamedi, “se nuk e kisha me qëllim”.

“Kishin rënë në qetësi. U duket fushë me lule. I lënë enët dhe mbushet lavamani deri në drekë. Unë nuk i bej dot të gjitha edhe të gatuaj edhe të laj”, thotë Fiorentina.