Marrëdhënia Xheni-Benard është më tepër se sa një telenovelë, pasi humori i tyre në lidhje me njëri-tjetrin ndryshon nga momenti në moment dhe nga gjestet më të vogla.

Ndërsa janë në krevat Xheni dhe Benardi nisin të puthen dhe ngacmojnë njëri-tjetrin, ajo nis ta ngacmojë duke i thënë “O kafshë, burri pylli, çun i rritur në pyll. Qaj zemra qaj, shpirti Berni, Berni pylli”, pasi Benardi i kërkon të ndalojë, Xheni e godet padashje dhe Benardi ngrihet nga krevati i mërzitur.

Pasi del jashtë, pas tij shkon edhe Xheni që ulet në verandë me të, por pas disa momente heshtjeje Benardi ngrihet edhe largohet sërish nga Xheni.

Por për të gjithë fansat e çiftit Xheni-Benard, edhe nata e kaluar pati një fund të lumtur për ta.