Çifti i parë që mori propozimin për të vazhduar lojën çift ose të ndarë iu bë Donës dhe Musës.

Pyetja e Big Brother ishte e qartë: nëse Big Brother do t’u mundësonte që në këtë moment të lojës duan ta vazhdojnë vetëm atë për të fituar jo më 50 milionë lekë, por 100 milionë, si do të përgjigjeshin?

Përgjigjja e çiftit ishte e qartë dhe e vendosur: “JO” tha Dona fillimisht e më pas Musa.

“Tashmë jemi çift dhe kështu do të dalim që këtu dhe do të vazhdojmë edhe jashtë”, tha Dona.

“Besoj që ne nuk jemi dy, ne jemi një! Dona është pjesa e lojës që unë kam dhe unë besoj që jam pjesë e lojës që ajo më ka”, tha Musa.