Banorët e larguar nga shtëpia u pyetën në lidhje me mundësinë e re që po u jep banorëve që janë ende në lojë; atë të zgjedhjes nëse duan të vazhdojnë çift apo të vetëm lojën.

Arbana pyeti për këtë Kein.

“Unë do të kisha zgjedhur çift me siguri sepse unë çift hyra aty”, tha ajo.

Më pas, e njëjta pyetje ishte për Armelën.

“Më duket interesant ky propozim i Big Brother, por unë do të vazhdoja me Damianon”, tha ajo.

Pyetjes së Arbanës nëse jashtë shtëpisë Damiano dhe Armela mbeten ende çift, ajo iu përgjigj: “Kemi disa probleme të vogla, ndoshta zgjidhen, ndoshta jo!”.

Kemi disa problem të vogla, që ndoshta zgjidhen dhe ndoshta jo.