q sa bëhet i keq kur thyhen rregullat dhe tejkalohen normat e etikës brenda shtëpisë, po aq i mirë bëhet edhe Big Brother me surprizat që u bën banorëve në të.

Dona ishte ajo që mori surprizën e parë.

Përmes një klipi, motra e saj jashtë e njoftoi Donën se është bërë me mbesë.

Surpriza përloti Donën, e cila mbeti pa fjalë.