Fotinia thotë se e ka kuptuar lojën e Keit. Sipas saj, strategjia e Keit është që të përçajë çiftet në shtëpi.

Si shembull, Fotini i tregon Katerinës dhe Lupçes një rast ku Kei, sipas saj, është mundur që ta vendosë atë kundër Danjelit.

“Ajo kapej gjatë gjithë kohës me Danjelin dhe më vinte mua e më thoshte se jam më e sinqerta në shtëpi”, u rrëfen ajo.

Fotini u thotë se sigurisht që në këtë përplasje mban anën e Danjelit.

“Por ajo prap vinte e zihej me Danjelin e pastaj më puthte mua”, shprehet Fotini.