E ndarë tashmë jo vetëm në lojë me Elsamedin, Ambra kërkon të zgjedhë krevatin ku do të flejë.

Ajo refuzon atë ku flinin Marjusi me Enidën dhe ja shpjegon Donës se përse.

“Kanë fjetur ata këtu dhe ata janë larguar dhe nuk besoj që më sjell fat”, i thotë Ambra.

Dona i thotë që të gjejë një shtrat tjetër dhe Ambra zgjedh atë ku ka fjetur Damiano.

“Edhe ai është larguar”, i kujton Dona.

“Ai ishte lojtar i fortë”, i thotë Ambra.