Sidrita dhe Ervini u futën në shtëpinë e çifteve vetëm dy ditë më parë, por afrimitet i vajzës me Olsin ka bërë xheloze partneren e tij Fiorentinën.

Sidrita i kërkon Olsit të dalin në oborr dhe të bëjnë stërvitje. “Më premtove se do të më dobësosh, por unë po shtoj në peshë”, i thotë Sidrita Olsit. “Do stërvitje ti tani?”, i përgjigjet Olsi. Më pas dali në oborr.

Sidrita i thotë Olsit që të sqarojë Fiorentinën. “Kanë marrë kot të dy, si i imi dhe e jotja”, i thotë ajo.