Edhe në debatin e ashpër që pati Ervini me Damianon, Sidrita ishte ajo e cila kërkonte të qetësonte situatën.

Edhe në rastin e sotëm, ku Ervini debatoi me tone të ngritura me Lupçen, Sidrita kërkon të “ulë gjakrat”.

Në njërën anë, Olsi dhe Lupçe flasin mbi situatën në prani edhe të Ervinit, ndërsa në anën tjetër Sidrita është e ulur me Damianon, Xhenin dhe Vivin.

“Nuk i vë faji Lupçes, pasi i ka të gjithë mbi kokë”, thotë Sidrita.