Tre brunet janë treguar të hapura me njëra tjetrën, duke diskutuar gjithçka, si për ndjenjat e tyre edhe për strategjitë që kanë menduar në shtëpi.

Pasi nxitën Xhenit të lidhej me Benardin, Sidrita foli për Ervinin. Ajo në fillim tha se Benardi nuk është shumë i fortë për lojë dhe më pas e lidhi edhe me Ervinin. “Unë mendoj se ai nuk po luan këtu”, tha ajo.

Ajo ngriti dyshime të forta për lidhjen e saj. “Unë më të jam puthur, por kjo nuk do të thotë se ne jemi lidhur”, thotë Sidrita.

Më pas, ajo shton se mendon se mbrëmjen e sotme Liridoni do të largohet nga shtëpia.