Sidrita dhe Fotinia janë së bashku dhe po bëjnë thashetheme. Sidrita i tregon se dje mori vesh disa gjëra në lidhje me Armelën pas festës që patën së bashku me djemtë.

Ajo thotë se nuk mund të qëndrojë shumë me të pas atyre që ka mësuar, pasi jashtë mund të keqkuptohet.

“Dua të spostohem, nuk dua të krijoj shumë raport me të. Nuk është se kam pasur ndonjë marrëdhënie me të, por ashtu kanë ardhur rrethanat dhe këtu nuk është se me kë të qëndrosh, brenda shtëpisë jemi. Më dhanë një këshillë dhe nuk më kishte shkuar në mendje për atë që mund t’i bënte dikush”, shprehet Sidrita.