Lupçe qëndroi gjatë duke dëgjuar debatin Danjel-Fotini ndaj Musa-Dona dhe në fund shpërtheu ndaj Danjelit.

Fillimisht ai ndërhyri duke i thënë Ambrës se të ketë kujdes se po e përdorin të gjithë. “Ambra, shprehur, reago, se po të përdorin të gjithë”, i thotë Lupçe Ambrës me një ton të ngritur.

Ndërsa sigurisht që reagimi i tij nuk mund të mbeste pa komente nga Danjeli. “Lupçe, shko futi ndonjë çaj andej”, i thotë ai.

Por Lupçe acarohet edhe më shumë duke i thënë Danjelit se është i pafytyrë.