Aventura e tyre në Big Brother zgjati vetëm 3 javë, por ata do të mbahen mend gjatë pas sherreve me Olsin e Fiorentinën. Bëhet fjalë për çiftin Enida Marjus. Pas daljes nga Big Brother, nuk dëgjuam të flitet më për ta, por vëmendjen e ka tërhequr pak minuta më parë Marjusi.

Me anë të një postimi në Instagram, ish-banori shpërthente kundër Big Brother. “Ju q… robt Big Brother 9”, shkruan Marjusi.

Më pas ai bëri edhe një postim tjetër ku shkruante se inatin e ka me produksionin dhe nuk ka asgjë me banorët.

“Është diçka e jona personale me programin. Asgjë me banorët. Produksion robsh”, shkruan Marjusi.