Edhe Elisonës çifti Ambra-Elsamed i duket fals dhe këtë ajo ja ka thënë vetë Ambras në një diskutim.

Këtë konstatim të Elisonës, Ambra e ka ndarë më parë me Donën dhe Musën, ndërsa vetë Elsamedi nuk ishte në dijeni.

“Sekretin” e Ambras e zbulon Musa, që pyet Elsamedin nëse e dinte këtë apo jo. I habitur nga kjo, Elsamedi është kureshtar për përgjigjjen që i ka kthyer Ambra.

“Nisa t’ja shpjegoj dhe më tha që s’ke nevojë që të ma shpjegosh jeni fals. Unë u kam thënë që kam pëlqim për Elsamedin”, thotë ajo.

Kjo përgjigjje nuk bindi as vetë Elsamedin.

“Po si mund ta lejosh këtë? Kemi një histori bashkë!”, i thotë Elsamedi, që e akuzon Ambran se nuk pranon këshillat e tij.

“Fjalët e mia i merr si të jem armiku unë”, i thotë ai.

Ambras nuk i pëlqen toni i zëri i përdorur prej tij.

“Ma ke thënë