Ervini, Olsi dhe Damiano kanë përfunduar dënimin dhe janë lejuar nga Vëllai i Madh që të rikthehen në shtëpinë e çifteve.

E para që i vëre që u kthyen është Fiorentina, e cila vërsulet drejt Olsit. Ndërsa Damiano hidhet në krahët e Armelës.

Ervini ngelet për pak momente i vetmuar, pasi Sidrita nuk ndodhej në kuzhinë në atë moment.

E ndërsa djemtë çmalleshin me partneret e tyre, pjesa tjetër e banorëve i vështronte derisa erdhi momenti i tyre për t’i takuar.

E pas tre ditëve vetëm buk me djathë, tre të dënuarit shijojnë lirinë me një vakt buke me pica.