Për Xhenin…! “Dueli i heshtur” Damiano-Benard

amiano dhe Benard kanë shprehur hapur simpatinë që ata kanë për Xhenin.

Dukshëm në shtëpinë e beqarëve dallohen tensioni mes djemve dhe më tepër se sa fjalët, heshtja mes tyre tregon shumë.

Për më tepër se 5 minuta ata kanë qëndruar të heshtur përballë njëri-tjetrit, duke i hedhur vjedhurazi vështrime njëri-tjetrit në mënyrë që evitonin kryqëzimin e vështrimeve.

Në pritje që të vinte dikush tjetër që t’i shpëtonte nga kjo situatë e sikletshme, i pari që dorëzohet është Benardi, i cili shkëputet dhe shkon të bisedojë me djemtë e tjerë.