Musa dhe Benardi shpeshherë patën debate brenda në shtëpinë e Big Brother, por pas daljes ata e ruajtën shoqërinë. Edhe pse partneret e tyre, Dona dhe Xheni nuk flasin me njëra tjetrën pas një sherri të ndodhur para pak ditë, Musa dhe Benardi nuk janë ndikuar nga ky fakt.

Mbrëmjen e djeshme ata janë parë në shoqërinë e njëri tjetrit në festën e Olsit e madje kanë bërë edhe foto bashkë.