Olsi dhe Fjorentina i kanë dhënë fund lidhjes së tyre ditën e sotme. Mirëpo menjëherë pas ndarjes Olsi ka publikuar një foto kërcënuese për ish-luaneshën e tij.

Ish-banori shkruan se do ta bëjë dele shumë shpejt, madje do të publikojë dhe video intime.

Ndërsa Fjorentina nuk i ka kthyer përgjigje kërcënimeve duke u kërkuar edhe fansave mos ta besdisin me mesazhe.