Ditën e sotme u publikuan disa biseda erotike të Olsit me një vajzë kaçurrelse, identiteti i të cilës nuk bëhej i ditur. Pasi ka lexuar lajmin, Olsi reagoi në një video live në Instagram.

“Që ta dini unë s’kam facebook. Ka fol tjetër kush në emër tim”, tha Olsi. Madje për të vërtetuar se marrëdhënia e tyre vazhdon e njëjtë, Fjorentina komentoi në videon live të Olsit duke e quajtur “zemër”.

Pas videos live, Olsi bëri edhe një postim ku shkruan: “Une kam facebook po e kam mbyll qekur jam fut ne Big Brother dhe kjo adres qe doni me mprish imazhin dhe boni biseda me emrin tim kam vetem 1 dedikim per ju.. Robt e Motrat Me Rrafishat Mu Te Pika Penalltis”.