Lupçe ishte ideatori i një loje me letra dhe teksa mendonin mesazhe për partner e tyre.

Olsi shkruan një mesazh për Fiorentinën dhe në fund të tij, Lupçe i thotë Olsit që të shtojë edhe një “Fiorentina të dua”.

“Jo, të dua, jo. Nuk e them dot. Të dua është vetëm një fjalë goje, por puna është që ta mbash më pas”, thotë Olsi.

Ndërsa më pas edhe Lupçe i jep të drejtë. “Nëse e thua duhet ta ndjesh atë. Këtu ke të drejtë. Nuk mund ta thuash e më pas ta shkelësh”, i thotë Lupçe.

Megjithatë, ai nuk kursehet aspak në mesazhet e tjera që shkruan për partneren e tij.