Olsi dhe Fiorentina vazhdojnë të provokojnë dhe ironizojnë me faktin që Elsamedi tashmë është single, jo vetëm në lojë, por edhe në jetën reale pas ndarjes së të shtunës nga Ambra.

Me shaka, Olsi përdor thënien e Elsamedit se debati me të i futi ata në lojë.

“Ky na futi ne në lojë, por doli vetë offside fare”, thotë Olsi.

Më pas, që të dy kujtojnë lojën e zhvilluar mbrëmjen e së hënës, ku lojtarët janë çift dhe për ta ndihmuar fton Ambran. Që të dyja përdore, ato duhet të ecin dhe Olsi t’i ngacmojë nga pas. E gjitha kjo bëhet në sy të Elsamedit.

“Bën dot si ne ti? Jo nuk bën dot se ti je vetëm”, i thotë Fiorentina.

“Do të kërkoj dhomë për tre”, vazhdon shakanë Olsi, duke nënkuptuar se do të marrë edhe Ambran atje.

“E ke lëkurën si mashkull”, i thotë Elsamedi Fiorentinës.

“Edhe ti e ke si femër”, ja kthen ajo.