Olsi flirton me Armelën ndërkohë që ajo po qëndronte me Kein. “Më në fund vetëm”, i thotë ai meqenëse Fioretnina nuk është.

Por menjëherë sa i vjen partneria e tij ai e ndryshon: “Ku je o zemra se për ty e kisha fjalën, ku je o amore, ku je o o shpirt, ku je”, i thotë Olsi Fiorentinës.

Më pas, ai i tregon Keit se si filloi të lajë rrobat ndërsa Armela ishte duke bërë dush. Armela e pa që unë do bëja dush dhe u fut përpara meje, ndërsa unë nga inati nisa të lajë rrobat me dorë.