Arsyeja e debatit mes Olsit me Danjelin e Fotininë ishin fjalët e gjestet që ata bënë ndaj Fiorentinës.

Por ndërsa Olsi vijon të mbajë një qëndrim të ftohtë ndaj tyre, Fiorentina i flet Fotinisë dhe i thotë të marrë nga picat që po përgatiste Olsi.

Pavarësisht se Olsi ka përgatitur pica edhe për Danjelin e Fotininë, i vjen inat me Fiorentinën që i thërriti Fotinisë eja dhe merri.

Fiorentina-Fotinisë: Merri t’i hani këto
Fiorentina-Olsit: Më vjen keq për këtë dreq
Olsi: Na merr këtë, merr atë. Mos i fol fare. Do i folësh se s’bën ti
Fiorentina: Unë i fola kësaj. Më ka thënë 2-3 herë mirëmëngjesi, prandaj
Olsi: TI e di se për çfarë u turra unë
Fiorentina: E di si duket, sikur ne nuk i bëjmë bukën
Olsi: Po pse duhet t’i thuash ti “na bukën”, lëre aty në tavolinë. Po të duan të hanë, po mos duan mos hanë.
Fiorentina: Nuk i flas më. Fotinia më flet nuk ka lidhje…
Olsi: S’ka na këtë, na atë. S’e kam unë drekën. Picën e bëra vetë.