Fiorentina u ndje disi në siklet në provën e javës, megjithatë nuk është se shprehu shumë këtë gjë shumë.

Megjithatë Olsi mundohet ta qetësojë më pas. Ai ndodhet në kuzhinë me Danjelin dhe i thotë Fiorentinës që ka surpriza për të dhe se nuk duhet të shqetësohet.

“O shpirto do të bëj 8 surpriza që të qash me të madhe. Mos mbaj mendjen te molla se jam mollë e ndaluar”, i thotë Olsi partneres së tij.