Olsi ngacmon Fiorentinën ndërkohë që po lan enët dhe në krahë të tyre, por Olsi duket se mendjen e ka diku tjetër, tek një person që kanë në krahë, Armelën.

Pak më vonë ai shkon në krevat, dhe i thërret edhe Armelës që t’i bashkohet, por ajo nuk pranon dhe largohet.
Pas këtij momenti Fiorentina i bashkohet në krevat dhe i propozon për martesë, ndërsa Olsi e refuzon.

Fiorentina i thotë se babit të saj nuk i vjen mirë kur i sheh ashtu. Olsi përgjigjet se as babit të tij.

“E kam vendosur që do martohem me ty. Babit tim nuk i vjen mirë nga ato gjerat që sheh, që bëj me ty”, i thotë Fiorentina, ndërsa Olsi i përgjigjet me shaka “Pse babit tim i vjen mirë”, më pas ai ia bën të qartë se të ata të dy i kanë gjerat e limituara.