Olsi është i ulur me Danjelin në oborr ku po pijnë kafen. Ata diskutojnë e bëjnë batuta dhe në shënjestër të Olsit është Ambra.

Për të, Ambra është “single” dhe jo vetëm në lojë dhe i hedh batutë kur ajo u kalon pranë.

“Sapo pashë një vajzë single, sapo e pashë një vazjë 100 milionë lekëshe”, i thotë ai Danjelit.