Danjel dhe Fotini janë çifti fitues i Big Brother 9 dhe siç dihet tashmë edhe fitues i 100 milionëve. Me një shumë kaq të madhe çdo njeri do fillonte të bënte një jetë luksoze apo të blente makinë apo shtëpi. Por ndryshe ka ndodhur me Danjelin e Fotininë.

Çifti nuk po i shpenzojnë paratë për jetë luksoze. Dy të dashuruarit, të thjeshtë si në fillim janë parë duke shëtitur në zonën e Farkës.

Më pas duke festuar ditëlindjen e motrës së Danjelit në një restorant.