Sjellja e Danjelit në shtëpi dhe lidhja e fortë që ka krijuar me Fotininë brenda në shtëpi i ka bërë banorët të ngrenë dyshime se ai nuk është i barabartë me të tjerët, por një person i infiltruar në lojë.

Dona është e para që thotë se ai mund të mos jetë një konkurrent i vërtetë. Ndërsa Armela shprehet se nuk e beson se ai mund të jetë për mision në lojë.

“Mund të jetë për mision, për të përzier, për të bërë lojëra. Ndoshta nuk është konkurrent, paguhet për të qenë këtu. Ka ndodhur që kanë futur një gocë për mision në një nga edicionet e kaluara. Ajo i bëri lëmsh dhe doli”, ngre dyshimet Dona.

Ky hamendësim i Donës bën të dyshojnë edhe Damiano dhe Lupçe. Por dyshimet e tyre këtë rast nuk qëndrojnë aspak, pasi Danjeli është një banor i barabartë me të gjithë të tjerët.