Dy fituesit e Big Brother 9 po i shohim çdo ditë e më shumë aktivë në rrjete sociale ku shpesh postojnë foto nga përditshmëria e tyre dhe bëjnë video live. Këtë herë çifti ka postuar një foto nga shtëpia e tyre.

Shtëpia e tyre duke e thjeshtë dhe mjaft e ngrohtë nga dashuria që kanë për njëri tjetrin.

Në një video live ditën e djeshme ata thanë se nuk i kanë marrë ende paratë e fituara.