Në shtëpi ka ndryshuar gjithçka me provën e javës, e cila i ka ndarë banorët në 5 grupe.

Fiorentina komunikon me Elsamedin, si rrallë më parë, ndërsa nëse më herët ajo ja kishte ndaluar Olsit të komunikonte me Ambrën, tashmë ai ka mundësinë të jetë pranë saj, të komunikojë me të, të marrë rreze dielli me të.

Fiorentina merr rreze së teksa është pranë Fotinisë dhe Elsamedit, pjesëtarë të grupin, ndërsa në anën tjetër është Dona dhe Ambra e Olsi pas tyre duke i bërë fresk.