Big Brother Albania 9 LiveBig Brother Albania 9 Live – Big Brother Albania 9  pritet te filloj ne fund te muajit Shkurt apo ne fillim te muajit Mars. Te gjithe fansat e Big Brother Albania 9 jane duke e pritur me endje kete edicion, pasi qe dihet qe popullariteti i ketij shou eshte shume i madh.

Duke u bazuar ne rrjetet sociale shihet qarte qe te gjithe aposiounuarit e ketij show jane ne pritje te fillimi te edicionit te nente te Big Brother. Shpresojm qe ky do te jete nje edicion me perplot surpriza dhe befasi per te gjithe telespektatoret dhe ata qe e ndjekin rregullisht Big Brother.

Per me shume informata se kur fillon Big Brother Albania 9 saktesisht ju lutem ruani kete faqe ose na pelqeni ne faqen e facebook-it.