Musa i ka kërkuar shpesh herë Donës që të mos qëndrojë shumë me Ambrën, pasi i është dukur sikuar ajo e ka lënë pas dore. Por mëngjesin e sotëm, duket sikur ai “lëshon” edhe shenjat e para të xhelozisë për Elsamedin.

Musa i shpjegon Donës sesi e kupton ai tipin e Elsamedit, thotë se kur një mashkull nuk është i bukur mundohet të tërheqë vëmendje me humorin dhe tipin e tij.

Por duket se Dona, nuk është i në një mendje me të “ai nuk është i shëmtuar dhe është tip, pse thua kështu” i thotë ajo. Ky reagim nuk i ka pëlqyer Musës dhe ai i kërkon që të largohet.