Kur ndodheshin të ulur jashtë bashkë me banorët e tjerë, Musa thotë se ka vënë re një detaj.

Ai i thotë Donës se kur po fliste në tavolinë jashtë, ajo nuk e dëgjoi fare dhe ishte e fiksuar duke parë Danjelin që ndodhej po aty.

Dona e kundërshton.

“E kisha përballë dhe ti nuk po më flisje mua, ti po flisje me Marjusin”, ja kthen Dona.

Kjo përgjigjje nuk bind Musën.

“Ok, në rregull. Nuk ka rëndësi! Rëndësi ka që ti ke sy dhe mund të shohësh kë të duash”, ja kthen Musa me ironi.