Musa diskuton me Gastaren dhe i thotë mendimin e tij se avantazhi i banorëve të rinj është që i kanë parë nga jashtë.

Megjithatë, sipas tij, jo gjithçka varet nga kjo.

“Ke parë dhe të gjithë keni parë ndonjë gjë, por do apo s’do, nuk mund të mos jesh vetvetja sot, nesër, pasnesër, por jo gjithmonë”, i thotë ai.

Musa shton se situatat në shtëpi ndryshojnë dhe sjellja do të varet shumë nga personi që ke përballë se çfarë konsideron provokim dhe çfarë jo.