Musa u flet banorëve të tjerë për problemet familjare që ka kaluar jashtë. Ai thotë që është larguar nga e ëma.

“Pata një problem familjar dhe qëndrova vetëm me mamin. Mami gjeti një të dashur dhe unë nuk shkoja mirë me të, kështu që u largova”, thotë ai.

Jetë e sprovoi.

“Një shoku im i ngushtë përfundoi në burg dhe aty kuptova që jeta është një gjë tjetër, nuk është rruga. Ika në Milano ku gjeta një punë”, thotë ai.