Olsi është paralajmëruar nga “Vëllai i Madh” se nëse do të përsërisë ofendimet e rënda, atëherë do të përjashtohej nga ky edicion i Big Brother.

Dhe Musa ndërsa flet për veten duke e cilësuar si një njeri i mirë, shprehet se nëse do të ishte një person negativ do ta provokonte dhe do ta bënte që të dilte.

“Po të isha njeri i keq unë e kisha bërë të dilte”, shprehet ai teksa bisedon me Elsamedin