Ambra, e cila e njeh mirë Donën, i thotë Musës se ajo nuk do të kishte ecur në Big Brother kaq gjatë nëse nuk do të kishte qenë me të.

Por Musa ka thënë se marrëdhënia ka qenë e ndërsjellët dhe se edhe atë e ka ndihmuar shumë Dona.

“Kemi arritur bashkë deri këtu. Unë pa Donën nuk do të kisha ardhur deri këtu dhe ajo pa mua gjithashtu. Unë kam gabuar shpesh, por me atë në krah kam fituar qetësinë dhe me qetësinë time unë të ‘vrasë’. Në këtë pjesë më ka qetësuar Dona, e cila nuk flet shumë”, thotë Musa.