Që prej mesnate, deri në orët e para të mëngjesit, ata diskutuan gjatë me njëri tjetrin, ndërsa Dona edhe u përlot në një moment pas fjalëve të Musës.

Më pas u duk sikur gjërat u normalizuan mes të dyve. Dona i thotë se duhet ta kuptojë atë. “Thjesht di ti marr gjërat avash. Nganjëherë më mjafton ta kem afër një person e di që kemi respekt për njëri-tjetrin. Shumë njerëz paragjykojnë, të respektoj dhe familjen pasi është shqiptare”, thotë Dona.

“Unë nuk të thash se do të bëjmë dashuri, pastaj për mua është e vështirë të mos puth një njeri që më pëlqen me të vërtetë. Të ishte lojë do ta kisha marr si lojë”, tha Musa.