Lupçe u shpreh më herët në bisedë me Lupçen dhe me Olsin se ata do të shkojnë në finale të këtij edicioni të Big Brother, ndërsa më pas Musa u shpreh se mendonte se do të dilte më herët.

“Kur isha në nominim me Kein dhe me Olsin, mendoja se do të dilja unë, por u largua Kei”, shprehet Musa.

Por Lupçe i thotë se ishte i bindur se ai nuk do të dilte atë javë, por një tjetër të shtunë. “Unë të përjashtova të shtunën, dyshoja që do jenë përballje kokë më kokë”, i tha Lupçe Musës.